Zrinjski čeka Želju

Marinović: Pad iz Tuzle ne smije nam se ponoviti

Sport / Nogomet | 25. 11. 2016. u 11:27 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski u svom trećem vezanom derbiju u subotu Pod Bijelim brijegom čeka Željezničar. 

Nakon nespretno izgubljena dva boda na Tušnju u taboru Plemića svima je jasno da ovog puta igra samo pobjeda. 

“Pred nama je treći vezani derbi, a sigurno da su bodovi bitni, kako nama tako i njima”, ocijenio je šef struke Vinko Marinović.

“Želimo kvalitetnom igrom doći do nova tri boda, a sigurno neće biti lako. Derbiji su uvijek teški, a čekat će nas i težak teren. Pad u disciplini iz Tuzle ne smije nam se ponoviti”, dodao je pa se osvrnuo na 3:3 iz Tuzle. 

“Dosta smo dobro odigrali tih pedeset minuta, kada je uslijedio pad. Vrlo smo brzo primili dva gola, bili smo neodgovorni u fazi obrane i to nam se osvetilo. Možda je to čak i dobro da nam se dogodilo, da se još malo podignemo.”

Sutrašnji rival je u blagom usponu forme i to u Mostaru vrlo dobro znaju...

“Željezničar ima brz i kvalitetan napad, gdje prije svega mislim na Lendrića i Stevanovića. Ali ukoliko budemo maksimalno skoncentrirani u fazi napada, kao što smo bili u prošlim utakmicama, mislim da pobjeda neće izostati”, ocijenio je strateg prvaka koji ističe da pritisak nakon dva vezana remija nije veći nego prije. 

“Nama je pritisak konstantan, ali imali smo ga i prošle godine i osvojili prvo mjesto. S pritiskom se znamo nositi, tako da očekujem da igrači i ovog puta pokažu da ovo do sada nije bilo slučajno.” 

Derbi Pod Bijelim brijegom igra se u subotu od 14 sati. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close