Plemići prohujali otokom

Marinović: Nastavimo li ovako, neće ni biti važno što radi konkurencija

Sport / Nogomet | 30. 10. 2016. u 11:50 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je na Otoci upisao najuvjerljiviju pobjedu sezone i još jednom pokazao da mu ove sezone nema ravnog u Premijer ligi. 

Pet komada utrpali su Plemići Vukovima, no trener Vinko Marinović svejedno se ni nakon toga nije busao u prsa..., ali nije glumio ni lažnu skromnost. 

“Puno smo kvalitetniji od Olimpica, to je jasno”, rekao je pa dodao: “Odigrali smo odličnu utakmicu, a kako smo igrali, pokazuje i podatak da smo prvi faul napravili u 31. minuti utakmice.”

Nakon nekompletnog 14. kola, danas igraju Široki - Željezničar i Sarajevo - Čelik, lakše diše nego prije. Osam bodova Mostarci bježe rivalima, ali Marinović je ostao oprezan. Dobro zna da slijede veći izazovi od gostovanja na Otoci - do kraja godine još su četiri utakmice, protiv Širokog i Željezničara u Mostaru, te Slobode i Viteza na strani...

“Sada ulazimo u ritam teških utakmica, a kao i uvijek, fokusirani smo na prvog protivnika, Široki. Bit će zanimljivo vidjeti kako će danas završiti njihov derbi sa Željezničarom, ali iskreno, mi gledamo samo sebe. Jer ako nastavimo s ovim partijama, neće ni biti važno što drugi rade”, zaključio je.  

Kopirati
Drag cursor here to close