Zasmetao mu plakat

Maradona tuži tvorce igrice FIFA 2018: Netko će platiti za pogrešku

Argentinac je odmah pokrenuo proces i rekao je da se ovakve greške ne smiju ponavljati, a dodao je da će netko sigurno platiti zbog toga što je doveden u neugodnu situaciju.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2018. u 16:41

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona zaprijetio je da će tužiti EA Sports nakon što se njegova fotografija pojavila u igrici FIFA 18 na baneru koji pripada navijačima Juventusa.

Vijest o tome objavio je list "Il Matino", a na fotografiji koja je objavljena jasno se vidi Maradonin lik uz poruku "Volim Juventus".

Argentinac je odmah pokrenuo proces i rekao je da se ovakve greške ne smiju ponavljati, a dodao je da će neko sigurno platiti zbog toga što je doveden u neugodnu situaciju.

"Rekao sam svojim odvjetnicima da ispitaju stvar jer ovakve greške ne smiju se praviti. Ne smije se tako nešto da pojaviti u igrici koju igra ogroman broj ljudi. Netko je pokušao biti lukav, ali će zbog toga platiti", rekao je Maradona.

Maradona za navijače Napolija predstavlja "božanstvo", a ovakva greška sigurno je zasmetala i navijačima s obzirom na to da Napolitanci i Juventus vode veliku bitku za Scudetto.

Argentinac, koji je vodio Napoli do jedine dvije titule u povijesti kluba, smatra da njegov bivši klub igra bolje i da se nada kako će sreća napustiti Juventus.

"Nadam se da će sreća napustiti Juventus. Napoli igra bolje i hrabriji je, a oni ne smiju dopustiti Juventusu da im oni pomažu. Moraju da se drže", završio je Maradona.

Kopirati
Drag cursor here to close