Optužen za sedam silovanja!

Mandy ostaje u pritvoru

Francuz je uhapšen nakon što je 17-godišnja djevojka navela da je bila seksualno zlostavljana u njegovoj vili u Cheshireu vrijednoj 5 milijuna funti ovog kolovoza.
Sport / Nogomet | 23. 12. 2021. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom trenutku 2017. godine je bio najskuplji obrambeni igrač u povijesti, kada je prešao iz Monaca u Manchester City za 52 milijuna funti. Godinu kasnije je sa reprezentacijom Francuske postao svjetski prvak. Danas je Mandy samo jedan od zatvorenika u istražnom zatvoru i po svemu sudeći njegova karijera je završena.

On se tereti za sedam silovanja uz jedan seksualni napad. Benjamin Mendy se u srijedu pojavio u Chester Crown Courtu, gdje se suočio s novom sedmom optužbom za silovanje. Prijašnje optužbe odnosile su se za razdoblje između listopada 2020. i kolovoza 2021. Od kolovoza je Mandy u pritvoru i tamo će ostati određeno vrijeme s obzirom da je suđenje planirano za siječanj naredne godine prolongirano tek za lipanj mjesec. Mandy je naravno suspendiran od strane Manchester Cityja,
za koji je posljednji put igrao porazu od Tottenhama rezultatom 1:0 15. kolovoza.

Francuz je uhapšen nakon što je 17-godišnja djevojka navela da je bila seksualno zlostavljana u njegovoj vili u Cheshireu vrijednoj 5 milijuna funti ovog kolovoza. Optužen je i za silovanje jedne žene prošlog listopada, kao i za seksualni napad u par mjeseci ranije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close