Napadač West Hama

Manchester United želi dovesti Marka Arnautovića

Zanimanje ''Crvenih vragova'' potvrđuje i činjenica da je u srijedu navečer na prijateljskoj utakmici u Innsbrucku, u kojoj je Austrija svladala Rusiju rezultatom 1:0 uz Arnautovićevu asistenciju, nazočio Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2018. u 10:52 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United zainteresiran je za dovođenje Marka Arnautovića, nogometnog reprezentativca Austrije i ofanzivca londonskog West Ham Uniteda, navode britanski mediji.

Ipak, naglašava se da ''Čekićarić'' nemaju namjeru prodati Arnautovića, te da su njegovu vrijednost procijenili na 50 milijuna funti (57 milijun eura). Odlični austrijski nogometaš prošlog ljeta je stigao u West Ham iz Stoke Cityja za 25 milijuna funti (28,5 milijuna eura). Protekle sezone postigao je 11 pogodaka i upisao šest asistencija. Reprezentativac Austrije ima ugovor s West Hamom na još četiri godine.

No, to ne bi trebalo predstavljati problem za United koji je navodno spreman platiti traženu odštetu. Zanimanje ''Crvenih vragova'' potvrđuje i činjenica da je u srijedu navečer na prijateljskoj utakmici u Innsbrucku, u kojoj je Austrija svladala Rusiju rezultatom 1:0 uz Arnautovićevu asistenciju, nazočio Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda.

Arnautović i Mourinho su već surađivali u Interu 2009. godine. No, tada 20-godišnji Austrijanac nije se previše naigrao u talijanskom klubu u koji je stigao na posudbu iz Twentea.

Sezonu kasnije prešao je u Werder iz Bremena, a zatim 2013. godine stigao u Englesku, točnije Stoke. U dresu reprezentacije Austrije 29-godišnji napadač odigrao je 70 utakmica i postigao 19 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close