Zamjena za Mourinha

Manchester United započeo pregovore sa Zidaneom

"United je kontaktirao Zidanea. To mi je rekao izvor koji mi je tijekom posljednjih godina govorio više informacija iz Uniteda i uvijek je sve bilo točno", tvrdi jedan engleski novinar.
Sport / Nogomet | 30. 09. 2018. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalski trener Jose Mourinho mogao bi uskoro dobiti otkaz budući da stvari u Manchester Unitedu već mjesecima ne funkcioniraju.

Crveni vragovi su zaredali s porazima, a nakon debakla protiv Derby Countya jučer su poraženi i od West Hama.

Mourinho je očito "izgubio" svlačionicu, svađa se konstantno s Paulom Pogbom, a čini se da mu ni ostali igrači nisu baš naklonjeni, iako je sezona tek počela.

United je na desetom mjestu, čak devet bodova udaljen od vodećeg dvojca Manchester City-Liverpool, a ni raspored im također ne ide na ruku.

Na redu je duel protiv neugodnog Newcastlea, moraju u goste Chelseaju, a onda stiže Everton te ukoliko Mourinho ne zabilježi barem dvije pobjede, sasvim sigurno će dobiti otkaz.

Engleski novinar Tony Cascarino u međuvremenu tvrdi da su iz uprave stupili u kontakt s francuskim trenerom Zinedineom Zidaneom, kojeg mediji već dugo vremena povezuju s dolaskom na Old Trafford.

"United je kontaktirao Zidanea. To mi je rekao izvor koji mi je tijekom posljednjih godina govorio više informacija iz Uniteda i uvijek je sve bilo točno", izjavio je Cascarino.

Iz Uniteda su službeno demantirali njegove riječi, ali čini se da ukoliko se stvari radikalno ne promjene, Jose će postati bivši.

Kopirati
Drag cursor here to close