Koštao ga intervju

Manchester United raskinuo je s Ronaldom!

Klub je odlučio raskinuti ugovor s Ronaldom!
Sport / Nogomet | 22. 11. 2022. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još se nije slegla prašina nakon što je izašao intervju Cristiana Ronalda koji je dao Piersu Morganu. Udario je po Manchester Unitedu i treneru Eriku ten Hagu. Već tada bilo je jasno da je sam sebi zatvorio vrata kluba.

United je potvrdio kako će pokrenuo disciplinski postupak protiv svoje zvijezde, a mediji su danas doznali i pravorijek. Klub je odlučio raskinuti ugovor s Ronaldom!

Ronaldo je u razgovoru s Piersom Morganom rekao da se osjeća izdanim od strane Manchester Uniteda i živcira ga što je crna ovca koju se krivi za sve loše što se događa u klubu, prenose sportski portali.

Od povratka u klub, izmijenila su se tri trenera. Za Ole Gunnara Solskjaera ima samo poštovanje, no za Ralfa Rangnicka i Erika ten Haga nema lijepe riječi.

''Ako uopće nisi trener, kako ćeš biti šef Manchester Uniteda? Nikad nisam čuo za njega'', kazao je o Austrijancu pa prokomentirao i Nizozemca.

''Nemam poštovanja za njega jer nema ni on za mene. Ako nemaš poštovanja prema meni, ja ga nikad neću imati prema tebi'', rekao je.

Prisjetio se, između ostaloga, razloga zbog kojih se vratio na 'otok' i kako nije mogao završiti u Manchester Cityju.

''Slijedio sam srce. Sir Alex mi je rekao da je nemoguće za mene da odem u City. I rekao sam: ''U redu, šefe", navodi.

Smeta ga i što klub, kako tvrdi, nije napredovao otkad je Sir Alex otišao 2013.

''Napredak je nula. Nisam vidio evoluciju u klubu, ništa se nije promijenilo. Navijači bi trebali znati istinu. Želim najbolje za klub i zato sam došao u Manchester United. Ali imate neke stvari unutra koje nam ne pomaže da dosegnemo najvišu razinu kao City, Liverpool, sada čak i Arsenal. Klub ove dimenzije trebao bi biti na vrhu stabla, ali to nažalost nije'', poručio je Ronaldo.

Kopirati
Drag cursor here to close