Carabao Cup

Manchester United svladao Chelsea u Londonu i prošao u četvrtfinale Kupa

Veliki derbi protekao je u sjeni spektakularne utakmice Liverpoola i Arsenala na kojoj smo vidjeli čak deset golova i pobjednika koji je odlučen penalima.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2019. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Marcus Rashford

Manchester United je u Londonu slavio protiv Chelseaja 2:1 i plasirao se u četvrtfinale Liga kupa.

Veliki derbi protekao je u sjeni spektakularne utakmice Liverpoola i Arsenala na kojoj smo vidjeli čak deset golova i pobjednika koji je odlučen penalima. No, meč na Stamford Bridgeu također je ponudio dosta toga, a na kraju slavio je United sa 2:1.

Gosti su poveli u 25. minuti kada je sudac pokazo na bijelu točku, a odgovornost je preuzeo Rashford koji je pogodio za 0:1.

Chelsea je sredinom drugog poluvremena izjednačio na 1:1. Najspretniji je bio Michy Batshuayi koji je uspio zatresti mrežu Manchester Uniteda i poravnati na 1:1.

Ipak, United je uspio doći do pobjede u 73. minuti kada je spektakularan gol iz slobodnog udarca postigao Marcus Rashford.

Mateo Kovačić solidno je odigrao za Chelsea svih 90 minuta.

Na izvlačenju parova za četvrtfinale  klubovi iz Manchestera, čini se, najbolje su prošli, City je izvukao Oxford, a United momčad Colchestera.

Oxford United se natječe u League One (treća najviša liga u engleskom nogometnom sustavu), dok je Colchester United član još niže lige (League Two).

U preostalim parovima četvrtzavršnice Aston Villa dočekuje Liverpool, dok će Everton odmjeriti snage s Leicester Cityjem.

Kopirati
Drag cursor here to close