Još jedan budući Messi...

Manchester United kupio francuskog 'vunderkinda' za 10 milijuna eura

Radi se o igraču rođenom 2003. godine, no njegov talent je neupitan i već je privukao veliki interes Bayerna, stoga su se na Old Traffordu odlučili na ovu kupovinu kako bi spriječili potencijalni gubitak kapitalnog talenta.
Sport / Nogomet | 13. 08. 2019. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP/Getty Images / Mladi talent Hannibal Mejbri 

Zanimljiv transfer objavio je nogometni klub Monaco na svojim web stranicama. Mladi talent Hannibal Mejbri prodan je u Manchester United za 10 milijuna eura!

Ne bi tu ništa bilo čudno da se ne radi o igraču rođenom 2003. godine, no njegov talent je neupitan i već je privukao veliki interes Bayerna, stoga su se na Old Traffordu odlučili na ovu kupovinu kako bi spriječili potencijalni gubitak kapitalnog talenta.

Mejbri pokriva poziciju u sredini veznog reda, klasični je centralni veznjak, a korijene vuče iz Tunisa. Dosad je nastupao za francusku U-16 reprezentaciju, dok je u Monacu uspješno igrao za U-19 sastav, s tri godine starijim mladićima.

United je pored Mejbrija doveo i mlade nade iz Švedske, Španjolske i Nizozemske: vratara Johana Guadagnoa (IF Brommapojkarna), napadača Dillona Hoogewerfa (Ajax Amsterdam) i veznjaka Matea Mejiu (Real Saragossa).

Kopirati
Drag cursor here to close