Siječanjski shopping

Manchester United kreće u obnovu momčadi?

Sport / Nogomet | 07. 01. 2014. u 10:58 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelni ljudi Manchester Uniterda će u siječanjskom prijelaznom roku odobriti 100 milijuna funti za pojačanja svome menadžeru Davidu Moyesu

Prema navodima iz Daily Mirrora, izvršni direktor akutalnog engleskog prvaka, Ed Woodward, pristao je odobriti veliki novac za obnovu momčadi, ali je isto tako poručio Davidu Moyesu da ne ide u panične kupnje. 

Nasljednik Alexa Fergusona nije se prošloga ljeta dobro snašao u 'lovu na igrače', uspio je u posljednjim sekundama prijelaznog roka angažirati tek Belgijanca Fellainija iz Evertona. 

Hoće li mu 100 milijuna funti biti novi poticaj, znat ćemo u sljedećih nekoliko tjedana.

Mirror također navodi da je United odustao od veznjaka Athletic Bilbaa, Andera Herrere, kojeg je imao na meti prošloga ljeta, a isti list navodi da će 'Crveni đavoli' teško doći i do veznog igrača Atletico Madrida, Kokea. Očekuje se da će United pokušati još jednom dovesti lijevog beka Evertona Leightona Bainesa.

United je nakon 20 kola Premierlige tek na sedmom mjestu, a u posljednje dvije utakmice upisao je dva poraza. San o obrani naslova ostati će nedosanjan, a predstoji mu borba za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close