Premiership

Manchester City došao do 13. pobjede

Manchester City je s utakmicom više stvorio pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Liverpoolom, koji u srijedu gostuje kod Burnleyja.
Sport / Nogomet | 05. 12. 2018. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Cityja slavili su sa 2-1 (1-0) na gostovanju kod Watforda i tako stigli do 13. pobjede u 15 ovosezonskih nastupa u engleskom prvenstvu.

Branitelji naslova su poveli u 40. minuti, kad je mrežu Watforda zatresao Leroy Sane. U 51. minuti na 2-0 je povisio Riyad Mahrez. U nekoliko navrata Brazilac Gabriel Jesus imao je mogućnost donijeti momčadi Pepa Guardiole tri gola prednosti, ali nije imao dovoljno preciznosti.

U 85. minuti je Abdoulaye Doucoure uspio ugurati loptu u mrežu aktualnog prvaka te preostalih 10 minuta učinio zanimljivima. 'Stršljenovi' su oblijetali gol Manchestera, ali do izjednačenja nisu uspjeli doći, javlja Hina.

Manchester City je s utakmicom više stvorio pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Liverpoolom, koji u srijedu gostuje kod Burnleyja. Trećeplasirani Chelsea gostuje kod Wolverhamptona, a derbi 15. kola na Old Traffordu će odigrati Manchester United i Arsenal.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close