Dinamo to smo mi

Dinamo demantirao informaciju da je Mamić izbačen iz kluba 

Ljudi osuđeni za izvlačenje 116 milijuna kuna i kažnjeni s ukupno više od 13 godina zatvora isključeni su iz članstva nakon što je Udruga u svibnju ove godine tražila njihovo isključenje iz kluba budući da su izravno kršili statut kluba čiji su bili
Sport / Nogomet | 04. 11. 2018. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Udruga Dinamo to smo mi objavila kako su iz članstva kluba Dinamo izbačeni Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović iz kluba su demantirali tu informaciju. 

- GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge 'Dinamo to smo mi' koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tijelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba - stoji u priopćenju. 

Iz kluba također objašnjavaju kako "prošlog tjedna" nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna, prenosi HRT.  

- Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba - na kraju su napisali iz Dinama. 

Dinamo će u četvrtak na rasprodanom Maksimiru dočekti Spartak iz Trnave u Europskoj ligi. U slučaju remija ili pobjede Dinamo će osigurati dugo iščekivano europsko proljeće.

Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović izbrisani su iz registra članova GNK Dinamo, objavila je u službenom priopćenju udruga Dinamo to smo mi.

 

Podsjetimo, Zdravko Mamić osuđen je u lipnju na šest i pol, Zoran na četiri godine i 11 mjeseci, a Damir Vrbanović na tri godine zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama i oštećenja državnog proračuna. Dan prije presude, Zdravko je pobjegao u Hercegovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close