La Liga

Madridski Atletico se budi; asistencija Vrsaljka

Bolja igra domaćih naplaćena je u 40. minuti kad Šime Vrsaljko fenomenalnim dodavanjem pronalazi Correu, koji je samo u primanju produžio loptu u gol gostiju za 1:1, rezultat s kojim se otišlo na odmor.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2020. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Atletico Madrid svladao je Villarreal 3:1

Atletico Madrid je u 25. kolu La Lige ugostio Villarreal te slavio u preokretu rezultatom 3:1.

Gosti su poveli sjajnim golom paca Alcacera u 16. minuti. Bivši napadač Borussije iz Dortmunda je dočekao odbijanac na rubu kaznenog prostora i iz poluvoleja pogodio desnu malu mrežicu vratara Asenja.

Atletico je nakon primljenog gola preuzeo kontrolu nad utakmicom te konstantno prijetio, no pokušaje Morate, Savića i Vittola zaustavljao je sjajni Asenjo.

Ipak, bolja igra domaćih naplaćena je u 40. minuti kad Šime Vrsaljko fenomenalnim dodavanjem pronalazi Correu, koji je samo u primanju produžio loptu u gol gostiju za 1:1, rezultat s kojim se otišlo na odmor.

Vrsaljko je zbog ozljede propustio prvih 20 kola, a nakon pet kola i sjajne igre protiv Liverpoola sinoć je upisao prvu asistenciju.

Drugo poluvrijeme bolje je otvorio Atletico, koji je nastavio dominirati terenom, no prvu pravu priliku su imali goste, ali je Oblak bio spreman.

U 64. minuti domaćini ipak naplaćuju svoju bolju igru, Correa je pronašao kapetana Kokea, koji s glavom matira Asenja za preokret Atletica.

Samo 10 minuta kasnije, točnije u 74. minuti, Atletico dolazi i do trećeg gola, a Koke je pronašao Joaoa Felixa, koji je s ruba kaznenog prostora zabio za 3:1.

Rezultati nedjeljnih utakmica:

Osasuna - Granada 0:3
Alaves - Athletic Bilbao 2:1
Valladolid - Espanyol 2:1
Getafe - Sevilla 0:3
Atletico Madrid - Villarreal 3:1

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close