Sinani i Rodrigues strijelci

Luxembourg očekivano slavio protiv Liechtensteina

Za prvi gol se pobrinuo Daniel Sinani igrač Wigana u 59. minuti, dok je drugi gol postigao Gerson Leal Rodrigues koji igra u Saudijskoj Arabiji (Al Wehda).
Sport / Nogomet | 17. 06. 2023. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija  Luxembourga je ostvarila očekivanu pobjedu u svom trećem nastupu. Nakon osvojenog boda u Bratislavi, poraza od Portugala, Luxembourg je bio bolji od najslabije selekcije skupine J, Liechtensteina 2:0.

Ovo je bila prva pobjeda Luxembourg nakon pet utakmica. Susret je igran na novom nacionalnom stadionu, gdje je otpor gostiju slomljen u posljednjih pola sata. Za prvi gol se pobrinuo Daniel Sinani igrač Wigana u 59. minuti, dok je drugi gol postigao Gerson Leal Rodrigues koji igra u Saudijskoj Arabiji (Al Wehda).

Luxembourg je utakmicu počeo u formaciji 4-4-2. Ispred golmana Morisa tu su bili Martins - Mahmutović - Chanot i Jans. U veznom redu su zaigrali Barreiro i Christopher Martins, na krilima Thill i Borges Sanches. Što se tiče vrha napada, starteri su bili spominjani Sinani i Alessio Curci. Curci, Thill i Jans su već na poluvremenu ostali u svlačionici dok su priliku dobili Bohnert, Olesen i Rodrigues.

U samom finišu zaigrali su još Rupil i Džogović. Koliko se reprezentacija Luxembourg promijenila u odnosu na neka druga vremena najbolje potvrđuje podatak da u početnoj postavi izbornika Holtza nije bilo niti jednog igrača koji igra u domaćem prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close