Modriće suigrač

Luki Joviću napukla kost desnog stopala

"Povratak će ovisiti o razvoju ozljede", priopćio je klub.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2020. u 17:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpskom 22-godišnjem nogometašu Luki Joviću napukla je petna kost u desnom stopalu uoči povratka na treninge u klupskom centru, izvijestio je u petak Real Madrid nakon što su ga pregledali klupski liječnici.

Jović se ovoga tjedna vratio iz Srbije, gdje je proveo oko 50 dana tijekom kojih su nogometaši u Španjolskoj zbog koronavirusa morali biti u stanovima i kućama. Ondje su individualno trenirali od kada je 13. ožujka zaustavljeno prvenstvo. Jović je bio uhvaćen u Srbiji kako se ne pridržava karantene.

Ozlijedio se dok je vježbao kod kuće, izvijestile su španjolske novine Marca. Zbog ozljede bi mogao izbivati tri mjeseca, javile su novine Mundo Deportivo pozvavši se na neimenovane izvore iz Real Madrida.

"Povratak će ovisiti o razvoju ozljede", priopćio je klub.

Srpski napadač je u Real Madrid stigao u prošlom ljetnom prijelaznom roku iz njemačkog Eintrachta uz odštetu od 60 milijuna eura, a potpisao je šestogodišnji ugovor s "kraljevskim klubom". U ukupno 24 nastupa za Real u svim natjecanjima sakupio je svega 770 minuta uz skroman učinak od dva gola i jedne asistencije.

La Liga očekuje nastavak prvenstva u lipnju. Jedanaest kola prije kraja Real Madrid se nalazi na drugom mjestu sa 56 bodova, dva manje od vodeće Barcelone.

Kopirati
Drag cursor here to close