Modrić s novinarima

Luka Modrić uoči meča s Interom otkrio gdje želi završiti karijeru

''To je i za nas finale i moramo igrati kao momčad, zajedno, pomagati si međusobno na terenu. Nadam se da ćemo biti dorasli tome'', kazao je Luka Modrić uoči večerašnjeg susreta Lige prvaka između Intera i Real Madrida (21:00).
Sport / Nogomet | 25. 11. 2020. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na polovici natjecanja po skupinama Lige prvaka Inter se iznenađujuće nalazi na posljednjem, četvrtom mjestu skupine B s dva boda, dok je Real Madrid treći sa četiri boda koliko ima i Šahtar na drugoj poziciji.

U vodstvu je solidna Borussia Moenchengladbach s pet bodova.

''To je i za nas finale i moramo igrati kao momčad, zajedno, pomagati si međusobno na terenu. Nadam se da ćemo biti dorasli tome'', kazao je Luka Modrić uoči večerašnjeg susreta Lige prvaka između Intera i Real Madrida (21:00).

"Osjećam se dobro, snažno. Kad izađem i igram, nije bitno jesam li starter ili ulazim kao zamjena, pokušavam pomoći momčadi," kazao je Modrić na tiskovnoj konferenciji uoči susreta.

Luka je istaknuo kako Realu ove sezone nedostaje čvrstine, a problem predstavljaju i brojni izostanci.

"Nedostaje pomalo svega. Prvo, da smo svi tu i da nema ozlijeđenih. Od prošle sezone nedostaje čvrstina, međutim mislim da ćemo se, kako utakmice budu prolazile, poboljšavati i imati dobru sezonu."

Svjestan je kako je teško pobjeđivati ako momčad nije na najvišoj razini, prenosi Hina.

"Znamo da je svaka utakmica komplicirana i kad igrate protiv bilo kojeg suparnika i niste na najvišoj razini, teško vam je pobjeđivati u utakmicama, posebno u Europi. Tu pokazujemo svoj karakter i jedinstvo, posebno u ovom natjecanju, a to ćemo nastaviti pokazivati i u sljedećim utakmicama."

Osvrnuo se i na kritike koje su posljednjih tjedana uperene prema treneru Zinedineu Zidaneu.

"Ne samo da ga sada branimo, već smo to uvijek činili. Uvijek smo uz Zidanea. Mnogo smo stvari zajedno postigli i normalno je da ga branimo. Nadam se da ćemo i dalje pobjeđivati s njim."

Kapetan hrvatske vrste komentirao je "ludi" ritam nogometaša ove sezone.

"Istina je da ima previše utakmica. Svaka tri dana s reprezentacijama, klubom, u Europi, prvenstvu...Tako je to, živimo u kompliciranom vremenu i čini se da uvijek žele provesti više natjecanja, a nitko ne pita za naše zdravlje. Danas ima puno ozlijeda, također morate razmišljati i o koronavirusu i to je mentalno zamorno. To ne vodi nikamo, mnogi će igrači biti ozlijeđeni. Ne znam hoće li se nešto promijeniti, ali moramo biti spremni, oporaviti se i igrati najbolje što možemo," poručio je bivši najbolji nogometaš svijeta.

Još jednom je ponovio kako bi želio u redovima Kraljevskog kluba završiti karijeru.

"Puno sam puta rekao da se jako dobro osjećam u Real Madridu i volio bih ovdje završiti svoju karijeru, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Uvijek dajem isti odgovor. Bit ću ovdje dok god budem osjećao da mogu pomoći timu. Naravno da želim ostati ovdje, ali to ovisi o mnogim stvarima", rekao je Luka Modrić.

Kopirati
Drag cursor here to close