Nimalo kraljevski

Luka Modrić nije zaslužio tišinu u hodnicima stadiona Santiago Bernabeu

Najvjerojatnije će sve strane za stol sjesti poslije prvog dijela sezone ili kako se ona bude bližila kraju, a prema saznanjima španjolskih novina Modrić će morati pristati na smanjenje plaće ukoliko želi i dalje biti na Santiago Bernabeu.
Sport / Nogomet | 12. 10. 2020. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Transferchanger / Luka Modrić ponovo je 'postao' 17-godišnjak kažu neki oduševljeni fanovi

Prije par dana pisalo se je kako će Luka Modrić i Sergio Ramos dobiti nove dvogodišnje ugovore, ali očigledno je negdje zapelo, jer su španjolski mediji bliski Realu u javnost pustili potpuno drugačiju priču.

Tako se tvrdi da su u Realu svjesni koliko im znači hrvatski veznjak koji je ove sezone odigrao najviše minuta, ali isto tako da ne namjeravaju brzo krenuti u pregovore s našim reprezentativcem.

Najvjerojatnije će sve strane za stol sjesti poslije prvog dijela sezone ili kako se ona bude bližila kraju, a prema saznanjima španjolskih novina Modrić će morati pristati na smanjenje plaće ukoliko želi i dalje biti na Santiago Bernabeu, a to za Hrvata ne bi trebao biti problem.

Inače, u prilog Modriću ide i to što ga trener Zinedine Zidane, bez obzira na godine, i dalje želi u momčadi.

Podsjećamo, kapetan Hrvatske je o svojoj budućnosti u Realu govorio i na okupljanju reprezentacije uoči iskušenja u Ligi nacija protiv Švedske.

'Idem utakmicu po utakmicu, moram uživati u nogometu i onda ćemo vidjeti što će se desiti. Naravno da bi mi bila želja ostati u Realu, kome ne bi? Ali, svjestan sam da sam u određenim godinama i da klub mora donijeti odluku o tome što je najbolje za sve nas. Imam dosta dobre odnose s klubom i ne želim biti nikome na teret', rekao je tada Modrić.

Zlatna lopta iz 2018. dodaje kako ne želi biti smetnja i ukoliko se dogodi da mora tražiti nove izazove, neće biti velika tragedija za njega.

'Dok osjećam da mogu biti važan dio Real Madrida želio bih ostati, ali ako osjetim da to više nije to onda ćemo možda potražiti neke druge izazove.'

Ipak, mnogi se slažu, ovakvo odugovlačenje ne ide na čast španjolskom prvaku, jer je Modrić, s obzirom kako i dalje igra i na sve što je dao 'kraljevskom klubu, zaslužio da što prije zna svoju sudbinu kako bi se na vrijeme mogao snaći i krenuti u pregovore s drugim zainteresiranim klubovima, a zasad na Santiago Bernabeu oko ove teme vlada tišina.

Kopirati
Drag cursor here to close