slavlje u beogradu

Ludilo u Beogradu: 50.000 navijača dočekalo "novozelanđane"

Sport / Nogomet | 22. 06. 2015. u 19:39 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od 50.000 navijača dočekalo je večeras u Beogradu mladu reprezentaciju Srbije, koja je na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka svijeta.

Praćeni povicima "šampioni", "šampioni", članovi stručnog stožera i reprezentativci iznijeli su pobjednički pehar na balkon Gradske skupštine, tradicionalno mjesto proslave uspjeha srpskih sportaša, prenosi Tanjug.

Veliki broj građana došao je da pozdravi prvake sveta, koji su u otvorenom autobusu iz Stare Pazove doputovali do Skupštine grada. Tanjug podsjeća da je zadnji put ovakav doček bio sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća kada su slavljeni uspjesi košarkaša.

"Hvala vam na podršci koju ste nam pružali tijekom Svjetskog prvenstva. Mnogo nam je značila u teškim trenucima, a bilo je ih, znate i sami. Istrajnost i jedinstvo ovih momaka, kako na terenu, tako i izvan njega, uspela je pobijediti", rekao je izbornik ove reprezentacije Veljko Paunović.

On je otkrio da je uspjeh čuvene generacije nogometaša iz Čilea 1987. godine inspirirao reprezentativce prilikom okupljanja prije tri godine u Staroj Pazovi.

Kopirati
Drag cursor here to close