Kaže hrvatski reprezentativac

Lovren: Liverpool može osvojiti Ligu prvaka

''Ako bude sve u redu i ako u obrani budemo dobro pokrivali svaki dio terena, onda imamo odlične šanse da se plasiramo u četvrtfinale, a onda idemo korak po korak'', kaže Lovren.
Sport / Nogomet | 16. 02. 2018. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren smatra da njegov Liverpool ove sezone može osvojiti Ligu prvaka.

Lovren je očigledno impresioniran igrom “redsa“ u prvom susretu osmine finala u kojem su deklasirali Porto u gostima, pobijedivši rezultatom 5:0. Sadio Mane je postigao tri, a Mohamed Salah i Roberto Firmino po jedan gol, javlja Anadolija.

“Zašto da ne? Naravno da možemo osvojiti Ligu prvaka. Ako bude sve u redu i ako u obrani budemo dobro pokrivali svaki dio terena, onda imamo odlične šanse da se plasiramo u četvrtfinale, a onda idemo korak po korak'', kaže Lovren.

Međutim, mnogi smatraju da su glavni favoriti za osvajanje Lige prvaka ove sezone Manchester City te bolji iz duela Real Madrid - Paris Saint-Germain. Za Lovrena to je dobro, jer njegov tim ne privlači previše pažnje.

"Dobro je kada ne pričaju o nama. Možda bi nas onda smatrali favoritima. Mi smo autsajderi, rekao bih. Volim kada ljudi tako misle o nama. Sada moramo biti smireni i dobro odigrati revanš protiv Porta. Plasirati se dalje, a onda vidjeti što nas čeka kasnije“, naglasio je Lovren.

Revanš utakmica osmine finala između Liverpoola i Porta igrat će se 6. ožujka na Anfield Roadu.

Kopirati
Drag cursor here to close