Slišković

Loše smo odigrali, ali smo pobijedili

Zrinjski je desetom pobjedom nastavio borbu za prvo mjesto i bit će vrlo zanimljivo vidjeti koji će klub provesti zimsku stanku na vrhu.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2017. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Protiv Širokog Brijega smo odigrali dobro i izgubili, a sada smo odigrali loše i pobijedili'', rekao je trener Zrinjskog Blaž Slišković nakon što se njegov tim pobjedama vratio utakmicom protiv Radnika.

''Izgledali smo veoma loše u prvom dijelu, ali ipak treba naglasiti da je utakmica bila veoma teška s psihološkog aspekta'', izjavio je trener prvaka.

Kako prenosi Dnevni avaz, Zrinjski je desetom pobjedom nastavio borbu za prvo mjesto i bit će vrlo zanimljivo vidjeti koji će klub provesti zimsku stanku na vrhu.

''Uoči Radnika, rekao sam da nam je u posljednjih pet kola jeseni cilj ostvariti maksimalan učinak tako da je ova pobjeda prva od pet zacrtanih'', dodao je Slišković.

Iako se plan branitelja naslova čini preambiciozan, Mostarce u posljednja četiri kola ipak čekaju, barem na papiru, lakši protivnici, piše Avaz navodeći kako Zrinjski putuje u goste Krupi, zatim slijede Sloboda i Vitez u Mo-staru te, na kraju, Čelik u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close