Uspavanka za Chola S

Loša utakmica u Madridu: Katalonci se spasili u samoj završnici

Ovim remijem na kraju su najviše mogu biti zadovoljni u Atleticovom gradskom rivalu Realu. Oni su se potopljeni kod Eibara (0:3) u ranim popodnevnim satima no svejedno su i dalje u igri.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2018. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 13. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid i Barcelona su odigrali 1:1, a utakmica je pokazala premao za renome ovih klubova.

U prvom dijelu nije bilo niti jedne prilike, a najviše kilometara vjerojatno je pretrčao Atleticov trener Diego Simeone.

Niti drugo poluvrijeme nije ponudilo bolji nogomet, ali su gledatelji ipak vidjeli golove.

U 75. minuti Atleticu nije dosuđen kazneni udarac nakon očitog igranja rukom Vidala u Barcinom kaznenom prostoru, čak ni nakon konzultacije s VAR-om.

U 77. minuti domaćin je ipak postigao gol - nakon kornera Diego Costa je u padu glavom poslao loptu u mrežu.

Kada se očekivala pobjeda domaćina, nastupile su tradicionalne ''Barcine minute''.

U 90. minuti Messi je pronašao Francuza Dembela, koji je prizemnim udarcem 'probio' vratara Oblaka.

Ovim remijem na kraju su najviše mogu biti zadovoljni u Atleticovom gradskom rivalu Realu. Oni su se potopljeni kod Eibara (0:3) u ranim popodnevnim satima no svejedno su i dalje u igri. S relativno malim zaostatkom za vodećom Barcelonom (-5) i drugoplasiranim Atleticom (-4).

Barcelona vodi s 25 bodova, Atletico je drugi s 24, a treća Sevilla ima 23 boda i današnjom se pobjedom protiv Valladolida može vinuti na vrh.

Kopirati
Drag cursor here to close