vratarske rokade

Lončarić na izlaznim vratima, Vasilj ostaje u Zrinjskom

Sport / Nogomet | 19. 01. 2016. u 08:29 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši vratar Dinama i Željezničara došao je ljetos u Zrinjski i dugo je čekao priliku koju je dobio tek nakon što se Goran Karačić ozlijedio, pa je branio zadnja tri kola jesenskog dijela.

Iako je Lončarić priliku iskoristio dobro, primio je jedan gol u tri utakmice, to mu ne bi jamčilo mjesto prvog vratara na proljeće, jer se Karačić oporavio, a klub ima jasnu namjeru dalje afirmirati mladog golmana reprezentacije.

Stoga je Lončarić odlučio potražiti priliku negdje drugdje, 29-godišnji Zagrepčanin u pregovorima je s norveškim Tromsöom čiji predstavnici dolaze u Zagreb u utorak na završne razgovore s njim.

Ukoliko se dogovore Lončarić bi trebao pojačati momčad koja je lani jedva izborila ostanak u ligi, a Zrinjski bi trebao dobiti odštetu, jer Zagrepčanin s mostarskim klubom ima ugovor do ljeta 2017. godine.

Daleko da je još išta dogovoreno, no u Zrinjskom ne vjeruju da će Lončarić ostati u Mostaru na proljeće. Premda je za Zrinjski odigrao samo tri utakmice.

''On pregovara s novim klubom i još ne znamo što će biti, ali mislim da neće ostati u klubu'', kaže nam trener Vinko Marinović koji zbog ovog razvoja događaja neće na posudbu poslati četvrtog vratara Zrinjskog, mladog Nikolu Vasilja.

''Kako sada stvari stoje nećemo ga slati nigdje, jer ne mislimo ostati na dva vratara, ali ćemo još malo sačekati razvoj događaja s Lončarićem'', dodao je Marinović.

Kopirati
Drag cursor here to close