Na odmoru do ponedjeljka

Lončar: Nestrpljivo čekam priključiti se pripremama momčadi

Sport / Nogomet | 15. 06. 2017. u 06:32 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine minimalno je poražena na teškom gostovanju kod Švicarske u Bielu. Jedini pogodak na utakmici postigao je Nicolas Hass u 12. minuti kada je vješto iskoristio neopreznost bh. obrane i matirao Gorana Karačića.

Unatoč porazu, izabranici izbornika Vinka Marinovića pružili su veoma kvalitetan otpor favoriziranom domaćinu i njihova igra, pogotovo u drugom poluvremenu, ulijeva nadu u svjetliju budućnost mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

''Loše smo otvorili utakmici i isto tako odigrali prvo poluvrijeme. Nismo bili svjesni da možemo ravnopravno parirati favoriziranom domaćinu. U nastavku smo krenuli mnogo hrabrije u napad i takva igra je zamalo urodila plodom kada je Luka Menalo pokušao lobom matirati domaćeg vratara, ali je njegov sjajan pokušaj zaustavila greda'', rekao je za Bljesak.info njegov suigrač iz Širokog Brijega Stjepan Lončar, koji je protiv Švicaraca veoma zapaženo odigrao posljednjih dvadeset i pet minuta igre.


Švicarska - BiH (U-21) / Menalo pogodio prečku by clipsbh

''Iako smo imali još dvije prilike za pogodak, lopta jednostavno nije htjela u gol. Najrealnije bi bilo 1:1. No, što je tu je, pokazali smo kako možemo parirati svima'', dodao je.

Kako su se tek sinoć vratili s reprezentativne akcije, Lončar i Menalo su dobili slobodno do ponedjeljka kada će se priključiti pripremama svoje momčadi, koja se marljivo priprema za novi europski nastup.

''Nestrpljivo čekam priključiti se pripremama momčadi. Vjerujem kako nas očekuje uzbudljiva sezona. Očekuje nas novi europski ispit. Izvukli smo pouke iz lanjskog neočekivanog ispadanja. Bez obzira tko nam bude suparnik, naša je želja preskočiti prvu prepreku u kvalifikacijama Europske lige'', naglasio je Lončar u razgovoru za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close