HNL

Lokomotiva bez komentara o ukidanju licence, pet sezona HNL-a neregularno?!

Sport / Nogomet | 14. 02. 2014. u 12:51 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NK Lokomotiva u petak je odbila komentirati napise koji se pojavili u hrvatskim medijima da je Sportska inspekcija naredila HNS-u da tom klubu i Hrvatskom dragovoljcu ukine prvoligašku licencu.

"Povodom napisa u medijima o navodnom rješenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, u kojem se spominje i NK Lokomotiva, ovim putem obavještavamo javnost da do ovoga trenutka nismo dobili nikakvu službenu informaciju pa s tim u vezi ne možemo ništa komentirati. U slučaju da primimo rješenje, prvo će ga detaljno proučiti Uprava kluba i pravni savjetnici će pravovremeno obavijestiti javnost o stavu kluba i mjerama koje misli poduzeti", kaže se u priopćenju NK Lokomotive u kojem još stoji da je NK Lokomotiva u ovome trenutku usredotočena isključivo na svoju sportsku djelatnost, planove i natjecanja, naročito na pripremama za obilježavanje 100-godišnjice kluba.

Do sada Hina nije uspjela dobiti nikoga iz Hrvatskog dragovoljca za reakciju na navedene napise, a iz HNS-a se doznaje da se rješenje Sportske inspekcije MZOS analizira i da će se Savez o njemu očitovati.

Po tom rješenju Hrvatski nogometni savez u roku od petnaest dana mora Lokomotivu i Hrvatski dragovoljac praktično isključiti iz natjecanja Prve HNL, odnosno neizravno pet zadnjih prvenstava proglasiti neregularnim.

Kopirati
Drag cursor here to close