Premier liga

Lloris o novoj eri Spursa: Zapravo je prilično jednostavno

Vratar i kapetan Spursa Hugo Lloris govorio je o treneru na konferenciji za medije uoči europskog dvoboja, prenosi HRT.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2021. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters /Hugo Lloris

Novi trener Tottenhama Antonio Conte debi na klupi imat će u Konferencijskoj ligi protiv Vitessea. Spursi su veliki favoriti i vjerojatno će se htjeti dokazati pred novim trenerom nakon slabe predstave protiv Manchester Uniteda u Premier ligi.

Vratar i kapetan Spursa Hugo Lloris govorio je o treneru na konferenciji za medije uoči europskog dvoboja, prenosi HRT.

''Zapravo je prilično jednostavno, ambiciozan je, vjeruje u sve igrače u svlačionici i dat će najbolje od sebe da pomogne momčadi da napreduje. Dat će prave upute momčadi i tada, očito, kao igrači moramo zahtijevati više jedni od drugih. Moramo pokazati više odgovornosti prema klubu, prema navijačima. Mislim da je ovo sjajna prilika za rad s jednim od najboljih menadžera u posljednjih nekoliko godina'', rekao je Lloris.

Tottenham nakon tri kola ima četiri boda u skupini G Konferencijske lige iza Rennesa (7), Vitessea (6), dok je Mura (0) na začelju.

''Sada nije vrijeme za riječi, vrijeme je za rad, vrijeme je da opet povjerujemo u sebe, u momčad, u klub i korak po korak ćemo pokušati napredovati i doći do nivoa na kojem trebamo biti'', zaključio je Lloris.

Kopirati
Drag cursor here to close