regrutiranje

Ljubuški pokazao Hajdučko srce

Sport / Nogomet | 01. 03. 2017. u 11:52 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Republic Baru u Ljubuškom održano učlanjivanje u HNK Hajduk i udrugu Naš Hajduk u organizaciji prijatelja Hajduka iz Ljubuškog.

Unatoč lošem vremenu, odaziv je nadmašio sva očekivanja organizatora, pa je tako u Hajduk učlanjeno preko 200 Ljubušaka.

Na noge se diglo i staro i mlado, pa se Republic Bar u popodnevnim satima činio pretijesnim za sve one koji su se htjeli postati članovi ili produžiti svoje članstvo.

Posebno lijepo bilo je vidjeti roditelje sa djecom, pa i čitave obitelji kako nestrpljivo čekaju u redu da postanu članovi Hajduka. Zanimljivo je naglasiti da je najmlađi član, odnosno članica, stara tek nešto malo manje od mjesec i pol dana, tako da će joj članska iskaznica Hajduka biti prvi dokument.

Uz pjesmu i odličnu atmosferu, prijatelji, simpatizeri i navijači „majstora s mora“ družili su se gotovo cijeli dan, a nakon što je učlanjivanje i službeno završilo, proslavilo se spektakularnom bakljadom na kuli Herceg Stjepana iznad Ljubuškog.

Organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način nesebično pomogli u organizaciji ovog praznika Hajduka u Ljubuškom i poručuju da dogodine očekuju još više novih članova Hajduka.

Kopirati
Drag cursor here to close