ŽNK Široki Brijeg

Ljubić: Naša je obveza pobjeđivati i čekati svoju priliku

Sport / Nogomet | 08. 04. 2017. u 18:28 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nevjerojatno dugačke zimske stanke koja se protegnula na skoro pola godine, ovoga vikenda nastavljeno je natjecanje u Prvoj ženskoj nogometnoj ligi Federacije BiH.

U drugom rangu bh. ženskog nogometa natječe se osam ekipa, a uvjerljivo prvo mjesto nakon jesenskog dijela prvenstva drži ekipa Fortune iz Živinica koja je ostvarila svih sedam pobjeda.

Drugo mjesto dijele ekipe zeničkog Čelik i Širokog Brijega i upravo će ove dvije ekipe odmjeriti snage u nedjeljnom međusobnom dvoboju u Trening kampu Musa-Karačić na Mostarskom blatu u 15.30 sati. Širokobriježanke će na domaćem terenu tražiti pobjedu koja će ih ostaviti u borbi za sami vrh.

''Očekuje nas zahtjevna utakmica. Čelik je kvalitetna ekipa i to pokazuje njihova pozicija na ljestvici. Međutim, i mi imamo svoje kvalitete, dat ćemo maksimum, a rezultat ce sigurno doći. Pozivam sve ljubitelje ženskog nogometa da nas dođu podržati. Navijači su uvijek naš 12. igrač'', rekla je za Bljesak.info mlada i talentirana Katarina Ljubić, nogometašica ŽNK Široki Brijeg.

Ljubić je dodala kako će Širokobriježanke, iako trenutno za vodećom Fortunom zaostaju šest bodova, spremno čekati njihov kiks i nadati se prilici za plasman u Premijer ligu BiH.

''Iako je Fortuna iz Živinica uvjerljivo prva, ima još dosta utakmica do kraja. Možemo se nadati njihovom kiksu. Naša je obveza pobjeđivati i čekati svoju priliku'', dodala je Ljubić.

Kopirati
Drag cursor here to close