4:0

Liverpool razbio Barcelonu na Wembleyu!

Sport / Nogomet | 06. 08. 2016. u 18:20 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool se pred gotovo 90.000 navijača na Wembleyu poigrao s Barcelonom i pobijedio uvjerljivih 4:0.

Već nakon 30 sekundi igre Wijnaldum je imao dobru priliku, ali udarac s osam, devet metara odlazi pokraj gola. Redsi su poveli u 15. minuti nakon lijepe, brze akcije koju je nakon asistencije Lallane okrunio Mane, zabivši sa sedam, osam metara.

U 23. minuti Messi je imao sjajnu priliku za izjednačenje s deset metara, ali stativa je zaustavila njegov pokušaj. Coutinho je bio u dobroj prilici u 33. minuti, no udarac iskosa s 12, 13 metara odlazi preko gola. U 40. minuti bivšoj momčadi mogao je zabiti Suarez, međutim Mignolet je bio na mjestu.

Barca je slomljena na početku nastavka s dva brza gola. U 47. minuti Mascherano je iz blizine u duelu s Hendersonom pospremio loptu u vlastitu mrežu. Samo minutu kasnije pogriješio je Busquets u sredini, a loptu je u prostor dobio Origi, koji lakoćom zabija za 3:0.

U 51. minuti Firmino je mogao zabiti i četvrti gol redsa, ali je promašio iz jako dobre situacije. U 71. minuti Mane je opet u dobroj prilici, no udarac s 12, 13 metara otišao je pokraj gola.

Messi je u 74. minuti mogao ublažiti poraz Katalonaca, ali pravovremeno mu je u udarac ušao Lovren, prenosi Goal.com

U zadnjim sekundama utakmice redsi su zabili i četvrti gol, a iz brze kontre glavom je s 10-ak metara je zabio Grujić.

Kopirati
Drag cursor here to close