YWNA

Liverpool preokretom do druge pozicije

Momčad Juergena Kloppa privremeno je zasjela na drugo mjesto sa 66 bodova, jednim više od trećeplasiranog Manchester Uniteda
Sport / Nogomet | 31. 03. 2018. u 16:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola svladali su kao gosti Crystal Palace sa 2:1 (0:1) u dvoboju 32. kola engelske Premier lige te tako privremeno zasjeli na drugo mjesto na ljestvici.

Domaća momčad je do vodstva stigla u 13. minuti, kad je srpski nogometaš Luka Milivojević realizirao kazneni udarac kojeg je skrivio Liverpoolov vratar Karius.

Gosti su u 49. minuti uhvatili zaostatak pogotkom Manea na asistenciju Milnera. Pogodak vrijedan tri boda za Liverpool je u 84. minuti postigao Egipćanin Mohamed Salah.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u igru je ušao u 70. minuti kao zamjena za Lallanu, koji je samo pet minuta prije zamijenio Wijnalduma.

Momčad Juergena Kloppa privremeno je zasjela na drugo mjesto sa 66 bodova, jednim više od trećeplasiranog Manchester Uniteda, ali Liverpool ima dvije utakmice više, jednako kao i u odnosu na vodeći Manchester City za kojim zaostaju 15 bodova. Crystal Palace je sa 30 bodova ostao na 16. mjestu, dvije pozicije iznad zone ispadanja.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close