Iznenađujuće

Liverpool ispao iz FA kupa

Liverpool je, unatoč porazu, priredio još jednu utakmicu za pamćenje.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2018. u 22:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je kod kuće iznenađujuće poražen od West Broma 3:2 u šesnaestini finala FA kupa.

Sve je počelo sjajno za domaćina koji je poveo u 5. minuti preko Firmina koji je sjajno zabio lobom. Pet minuta kasnije, potpuni preokret koji je režirao Rodriguez.

Odmah nakon što se krenulo s centra Brunt je pronašao Rodrigueza koji sjajno pogađa s ruba šesnaesterca. U 11. minuti Gibbs ubacuje prizemnu loptu s desne strane, a na nju natrčava Rodriguez i zabija za 2:1.

U 20. minuti Liverpool se izvukao jer je pomoću VAR-a sudac poništio gol Dawsona. Sedam minuta kasnije opet je u glavnoj ulozi VAR, ovaj put je sudac dosudio penal za Liverpool, ali Firmino pogađa gredu.

U 38. minuti gosti ostaju bez čak dva igrača jer su Gibbs i Robson-Kanu morali napustiti igru zbog ozljeda. Kada su svi mislili da je došao kraj ludom prvom poluvremenu Matip je duboko u sudačkoj nadoknadi uspio zabiti autogol nakon ubačaja s lijeve strane, prenosi Goal.com.

U drugom poluvremenu ponovno za goste zabija Dawson, ali je i ovog puta dosuđeno zaleđe. Nakon toga uslijedili su brojni napadi Liverpoola koji nisu urodili plodom, no u 78. minuti Salah vraća nadu domaćinu. S lijeve strane je ubacio Alexander-Arnold, a u gužvi je bio najspretniji Salah koji pogađa u sami kut.

Do kraja utakmice se rezultat nije mijenjao, a Liverpool je, unatoč porazu, priredio još jednu utakmicu za pamćenje.

Prvoligaši West Ham i Watford ispali su u šesnaestini finala engleskog FA Cupa koja se igra ovog vikenda na Otoku, a nogometaši Tottenhama odigrali su 1:1 u šesnaestini finala FA Cupa kod četvrtoligaša Newport Countya i morat će odigrati još jednu utakmicu, ovaj puta u Londonu.

Kopirati
Drag cursor here to close