Liga prvaka

Liverpool ispao: Atletico se vratio iz ponora i eliminirao branitelje naslova

Branitelj naslova prvaka Europe, momčad Liverpoola, bila je na dobrome putu da eliminira madridski Atletico i prođe dalje prema obrani titule, ali su onda u nekoliko minuta prosuli sve i oprostili se od elitnog europskog natjecanja.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2020. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Atletico u gotovo 100 minuta nije napravio ništa, a onda su Rojiblancosi eksplodirali

Liverpool je svoju bolju igru naplatio pred kraj prvog poluvremena. Salah je izbacio Oxlade – Chamberlaina, koji ubacuje u kazneni prostor gdje loptom pronalazi glavu Wijnalduma za 1:0.

Nakon niza promašenih šansi i pravih čuda koja je svojim bravurama radio Jan Oblak, utakmica je otišla u produžetke, jer je i u prvoj utakmici rezultati glasio 1:0, dakako za Atletico.

Odmah na početku prvog produžetka Wijnaldum je ubacio sa desne strane, Firmino tukao glavom, ali pogađa vratnicu, no lopta mu se vraća i posprema je u praznu mrežu. Glasilo je 2:0 za Redse i u tom se trenutku činilo da je prila završena.

Međutim, samo tri minute kasnije  Atletico je došao do pogotka. Vratar Adrian je napravio veliku grešku, dodao je loptu ravno u noge gostujućeg igrača, koji je odigrao do Llorentea, a on pospremio loptu za 2:1.

Potom se za Redse događa još gore, a Llorente se promeće u junaka Atletica. Gosti su odigrali brzi protunapad, lopta je došla do Llorenta, koji sjajnim i preciznim udarcem matira Adriana i odvodi Atletico pred četvrtfinale.

U samoj završnici Alvaro Morata je pogodio za 3:2 te je Liverpool ne samo definitivno eliminiran, nego i poražen na Anfieldu.

Kopirati
Drag cursor here to close