Svjetsko klupsko prvenstvo

Liverpool čeka Al-Sadd, Hienghene Sport ili Monterrey

Aktualni europski prvak Liverpool u polufinalu će igrati protiv katarskog Al-Sadda, Hienghene Sporta s Nove Kaledonije ili meksičkog Monterreyja.
Sport / Nogomet | 16. 09. 2019. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjedištu Međunarodne nogometne federacije (FIFA) u Zurichu održan je ždrijeb parova svjetskog klupskog prvenstva koje će se od 11. do 21. prosinca održati u Kataru.

Aktualni europski prvak Liverpool u polufinalu će igrati protiv katarskog Al-Sadda, Hienghene Sporta s Nove Kaledonije ili meksičkog Monterreyja.

Prvo će snage odmjeriti Al-Sadd i Hienghene Sport, a pobjednik tog dvoboja će u četvrtfinalu igrati protiv Monterreyja. Bolji iz tog susreta u polufinalu će igrati protiv engleskog velikana, javlja Hina.

Na drugoj strani ždrijeba poznat je tek prvak Afrike (Esperance de Tunis). Ime najbolje južnoameričke momčadi doznat ćemo 23. studenog, a najbolje azijske momčadi dan kasnije.

Copa Libertadores je stigla do polufinala u kojem će snage odmjeriti argentinski velikani Boca Juniors i River Plate, te brazilski klubovi Gremio i Flamengo. Prve polufinalne utakmice su 1. i 2. listopada, a uzvrati 22. i 23. istog mjeseca. Finale je 23. studenog u čileanskom gradu Santiago.

U azijskoj Ligi prvaka stiglo se do četvrtfinala.

Naslov klupskog prvaka svijeta prošle godine osvojio je Real Madrid pobijedivši u finalu Al-Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 4-1, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close