Uznemirujuće

Lindelof imao problema s disanjem, De Gea: Teško je to gledati

"Čim netko ima problema s disanjem i osjeća se čudno, utakmica više nije bitna. U pitanje u život, samo to je bitno. Vidjeli smo neke igrače koji se nisu dobro osjećali, vidjeli smo Eriksena, Aguera...", rekao je De Gea.
Sport / Nogomet | 12. 12. 2021. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Victor Lindelof imao je probleme s disanjem na utakmici protiv Norwicha

Vratar Manchester Uniteda David De Gea rekao je nakon utakmice protiv Norwicha da mu je bilo teško gledati Victora Lindelofa koji je imao problema s disanjem i osjetio je bol u prsima jer ga je ta situacija podsjetila na Christina Eriksena.

Branič Uniteda bio je odmah zamijenjen iz mjere predostrožnosti nekoliko minuta prije nego što je Cristiano Ronaldo postigao pobjednički pogodak.

De Gea je rekao da se uplašio jer se sjetio srčanog udara kojeg je pretrpio Christian Eriksen na Europskom prvenstvu i Sergija Aguera koji je zbog bolova u prsima napustio igru u listopadu igrajući za Barcelonu.

"Čim netko ima problema s disanjem i osjeća se čudno, utakmica više nije bitna. U pitanje u život, samo to je bitno. Vidjeli smo neke igrače koji se nisu dobro osjećali, ne znam što se događa, ali Victor je osjetio probleme s disanjem. Vidjeli smo Eriksena, Aguera... Tako da je teško vidjeti igrača s takvim problemima. Nadam se da je dobro", rekao je De Gea, prenosi HRT.

Trener Manchester Uniteda Ralf Rangnick rekao je da nije vidio kako je došlo do tih problema.

"Pretpostavljam da je imao sudar s nekim drugim igračem i nije mogao disati. Imao je problema s disanjem i njegov puls bio je viši nego što je to normalo pa smo ga morali zamijeniti. Doktori su ga pregledali i zasad je sve izgledalo u redu, ali izgledao je malo šokiran. Nadam se da će moći igrati sljedeću utakmicu protiv Brentforda", rekao je Rangnick.

Kopirati
Drag cursor here to close