A ti i dalje pričaj svima...

Lijepa Fernanda: Dobivala je nemoralne ponude, ljubila u usta kolege suce

Za nju je cijeli svijet prvi put doznao kada je tijekom jedne utakmice pozvala nogometaša, izgledalo je kao da će mu dati karton, no ona je izvadila maramicu i obrisala si znoj sa čela...
Sport / Nogomet | 05. 01. 2022. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilka Fernanda Colombo (31) bila je jedna od najljepših nogometnih sutkinja svijeta. Postala je popularna po svojim videima s nogometnih utakmica, na kojima je oduševljavala, kako publiku, tako i igrače.

Colombo ima gotovo milijun pratitelja na Instagramu, na kojem je često objavljivala snimke s nogometnih utakmica, ali i nastavila neke svoje privatne fotografije koje posebno izazivaju pažnju javnosti.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Follow Me  Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal)

Svojim objavama na društvenim mrežama redovito izazove gomilu lajkova i komentara s pohvalom za njen izgled.

Za nju je cijeli svijet prvi put doznao kada je tijekom jedne utakmice pozvala nogometaša, izgledalo je kao da će mu dati karton, no ona je izvadila maramicu i obrisala si znoj sa čela, te se nasmijala...

U srpnju 2019., Fernanda je bila ostala u šoku nakon što je na email adresu dobila ponudu koju je s gnušanjem odbila...

"Upravo sam primila e-mail koji sadrži nemoralnu seksualnu ponudu zbog koje se osjećam kao smeće. Sve što želim je raditi ono što volim, a to je nogomet i novinarstvo. Molim vas da to poštujete", objavila je zgodna sutkinja.

Ponuđeno joj je da pravi društvo obrazovanim i uglednim muškarcima za određenu naknadu.

Colombo trenutačno radi kao stručna komentatorica na jednoj brazilskoj televiziji nakon što je napustila sudačke vode prošle godine.

Ova šarmantna dama živi u Rio de Janeiru. Diplomirala je na kineziološkom fakultetu, te se usmjerila na sportsko novinarstvo, jer obožava sport. Bavi se pisanjem, voditeljstvom i i komentiranjem, a sportski svijet je odavno oduševila kako nogometnim znanjem tako i atraktivnim izgledom.

Video: MOST BEAUTIFUL REFEREE IN WOMEN
Kopirati
Drag cursor here to close