Jakirović o sucima

Liga se podignula, suđenje pogoršalo: "Ne smiju se događati kardinalne pogreške"

Uoči utakmice s Radnikom trener Zrinjskog Sergej Jakirović dotaknuo se sve lošijeg suđenja na sve važnijim utakmicama.
Sport / Nogomet | 10. 04. 2021. u 11:11 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski danas dočekuje bijeljinski Radnik u utakmici koja je strahovito važna za obje momčadi. I dok se Plemići bore za Europu, Radnik je na rubu zone ispadanja.
 
No, ova sezona posebno je zanimljiva, jer nitko nije siguran ni u što, pa je svakome svaka utakmica od velike važnosti.
 
"Još uvijek je sve otvoreno, svi se bore za nešto. Liga se jako digla posljednjih godina, kvaliteta se ujednačila i nitko nije toliko jak da može bez problema dobiti bilo koga", kazao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović uoči ove utakmice.
 
I dok se kvaliteta lige dignula, suđenje se izgleda pogoršalo jer se sve više o tome priča. O Gigovićevim "fantomskim" penalima za Borac već je puno rečeno, a nakon svakog kola netko se buni.
 
Video: Borcu protiv Radnika sviran nepostojeći jedanaesterac
 
I sam Zrinjski bio je oštećen u prethodnom kolu, kada je protiv Mladosti trebao dobiti jedanaesterac.
 
"Razumijem da ima pritiska sa svih strana, i zbog važnosti utakmica i svega, ali ne smiju se događati kardinalne pogreške. Igranje rukom koje se svugdje na terenu sviraju normalno, u šesnaestercu odjednom se ne sviraju. Osobno više ni sam ne znam što je igranje rukom. Ne vjerujem da itko bilo što radi s namjerom, ali komunikacija između sudaca mora biti bolja. Nama u Sarajevu pomoćnik pogrešno vidi da je igrač igrao rukom i ne samo da budemo tu kažnjeni, nego zbog crvenog kartona on ne može igrati i u sljedećoj utakmici. Zbog nečega što nije napravio i automatski smo oštećeni", dodao je Jakirović.
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close