Slobodan kao ptica

Leo Messi može napustiti Barcelonu na kraju sezone bez odštete?

"Lionel će imati priliku da 30. lipnja odluči ide li ili ostaje u Barceloni", piše El Pais i dodaje da se ta opcija odnosi samo na klubove koji nisu iz Europe
Sport / Nogomet | 06. 09. 2019. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi može napustiti Barcelonu na kraju svake sezone, otkriva El Pais. Istu informaciju plasirao je u listopadu prošle godine i Mundo Deportivo.

Najbolji nogometaš katalonskog kluba navodno ima klauzulu u ugovoru da na kraju svake sezone može raskinuti ugovor. Aktualni ugovor s takvom klauzulom mu traje do 2021. godine.

"Lionel će imati priliku da 30. lipnja odluči ide li ili ostaje u Barceloni", piše El Pais i dodaje da se ta opcija odnosi samo na klubove koji nisu iz Europe, ako 32-godišnji Messi poželi vratiti se u domovinu i tamo završiti karijeru ili otići u neku bogatu arapsku zemlju.

Ako planira karijeru nastaviti u nekom europskom klubu, taj klub će morati Barceloni uplatiti odštetu ili pričekati do 2021. godine kako bi Messija doveo besplatno.

U Barceloni vjeruju kako Messi neće iskoristiti opcije koje mu se nude te da će stati u Barci do isteka ugovora, a moguće je čak i još jedno produljenje vjernosti katalonskom velikanu.

Messi je u FC Barcelonu stigao prije 19 godina, a od 2005. je profesionalno vezan za klub. Već je sedam puta produžavao svoj ugovor, a zadnji put 2017. Odigrao je gotovo 700 službenih utakmica za Katalonce.

Kopirati
Drag cursor here to close