Hvala i doviđenja

Lendrić: Nisam zaslužio da mi navijači psuju ustašku majku

Sport / Nogomet | 29. 05. 2017. u 10:34 Z.S

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova. Nekolicina navijača me je uspjela isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku. Neka se zapitaju jesam li to zaslužio", izjavio hrvatski nogometaš Ivan Lendrić, koji je u nedjelju odigrao posljednju utakmicu za Željezničar, postigao pogodak u preokretu protiv Radnika, a potom Grbavicu napustio s pomiješanim emocijama.

U izjavi za portal Klix.ba je komentarima jučerašnji incident te se oprostio od suigrača, kluba i navijača.

"Prije svega, ispričavam se svima za moj jučerašnji ispad, žao mi je zbog toga'', rekao je Lendrić.

Njemu je utakmica protiv Radnika bila posljednja u dresu Željezničara pa se odlučio zahvaliti suigračima i pravim navijačima. Sa sobom nosi nagradu za najboljeg strijelca.

"Odigrao sam posljednju utakmicu za Želju, ponosan sam na sebe i svoje suigrače. Hvala svima, posebno njima, zajedno smo napravili ove rezultate. Prvi sam strijelac, to bez svojih suigrača ne bih mogao ostvariti. Hvala i navijačima koji su nas bodrili tijekom cijele sezone pa i kad je bilo najteže", rekao je sada već bivši napadač Plavih.

Jasno je da će karijeru nastaviti u drugoj sredini, a tijekom zime je imao ponudu iz Kine koju je odbio kako bi ostao na Grbavici.

"Što se tiče novog kluba, zasad nemam što reći, sve će se znati na vrijeme", rekao je Lendrić, koji je postigao jedan od dva pogotka protiv Radnika u pobjedi 2:1, a iza njega je sezona u kojoj je upisao 20 pogodaka i tri asistencije. U Premijer ligi je postigao 19 golova i sezonu je završio kao prvi strijelac.

Ipak, rastanak sa Željezničarom nije bio lijep, jer je s terena ispraćen zvižducima i gnusnim uvredama.

Kopirati
Drag cursor here to close