kaos u zenici

Lendrić: Bacio sam baklju na tribine jer tamo joj je i mjesto

Sport / Nogomet | 06. 05. 2016. u 08:09 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kaotičnim scenama nakon utakmice Čelika i Željezničara sudjelovali su i igrači sarajevske momčadi. Vedran Kosjevski udario je redara, a Ivan Lendrić je jednu baklju dignuo s terena i bacio je natrag na tribine.

'Nevjerojatna je količina mržnje navijača Čelika prema Željezničaru, tako da ovo što se dogodilo u Zenici nije ništa drugo nego plod te mržnje. Ne znam gdje se može dogoditi da redar pljune u lice igrača na terenu, kao što je redar na Bilinom polju pljunuo našeg golmana!", kaže bivši napadač Zrinjskog i nekadašnji prvi strijelac Premijer lige za Goal.com.


Neredi nakon utakmcie Čelik-Željezničar 1 by redakcija1

"To je bila iskra koja je zapalila sukob. Naš golman je uzvratio, nokautirao je redara, uključili su se potom i drugi igrači obje momčadi i više se nije znalo tko koga udara i zašto."

"Zbog kazne su naši trener Mulalić i pomoćni trener Karić utakmicu gledali s tribina. Nakon što je sudac odsvirao kraj, krenuli su u pratnji redara prema terenu, ali su ih navijači Čelika napali, zasuli kamenjem, sjedalicama... prava je sreća da nisu stradali. Mi smo im krenuli u pomoć, nakon čega su kamenje, sjedalice i baklje bacali i na nas, a mi smo im uzvratili. Nisam nigdje vidio ovako nešto, nismo imali izbora, morali smo stati u obranu trenera i kluba...", kaže Lendrić za Goal.com objasnivši zašto je bacio baklju na tribine.

"Ne mogu reći da nisam, kad jesam. Gađali su nas svime i svačim, pa i bakljama, a ja sam baklju vratio tamo gdje joj je i mjesto, na tribini. 'Šou program' je bio, a neredi su se nastavili i kasnije, u gradu..., no mi za to nismo krivi i ne očekujemo kazne."

Kopirati
Drag cursor here to close