Bundesliga

Leipzig i Hoffenheim pokazali jalovost u utakmici koja je obećavala spaktakl

Rb Leipzig i Hoffenheim potpuno razočarali i odigrali bez pogodaka. Andrej Kramarić je odigrao cijeli susret, dok je Dani Olmo napustio igru u 62. minuti.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2021. u 23:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Leipzigu na Red Bull Areni odigran je susret 29. kola njemačke Bundeslige u kojem su domaći RB Leipzig i Hoffenheim odigrali razočaravajućih 0:0.

Prvo poluvrijeme je istinski razočaralo gledatelje ispred TV ekrana.

Kad ove dvije ekipe igraju očekuje se napadački nogomet i golovi. Međutim, u prvih 45 minuta je bilo baš suprotno, nije kreirana niti jedna opasnu prilika s obje strane. Domaćin je imao inicijativu, posjed lopte i nešto više pokušaja, ali nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola.

Leipzig je i nastavak otvorio bolje te nastavio dominirati, a u 59. minuti Nkunku po prvi put na utakmici pogađa unutar okvira gola, ali Baumann je spreman.

Minutu kasnije probao je glavom i Adams, no njegov udarac odlazi pored gola.

Na sljedeću opasniju priliku se čekalo do 72. minute kad je Sorloth primio loptu u kaznenom prostoru gostiju, ali njegov udarac odlazi visoko preko gola.

Najzanimljiviji trenutak utakmice dogodio se duboko u sudačkoj nadoknadi kad je Poulssen nakon kornera pospremio loptu u mrežu, no sudac je nakon provjere VAR-a poništio pogodak te je susret završio 0:0.

Andrej Kramarić je odigrao cijeli susret za Hoffenheim, dok je Dani Olmo za Leipzig igrao do 62. minute.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close