posudba

Leicester poslao Kramarića u Bundesligu

Sport / Nogomet | 21. 01. 2016. u 11:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutačno posljednjeplasirani sastav njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim u srijedu je potvrdio kako je na posudbu do kraja sezone doveo hrvatskog reprezentativnog napadača Andreja Kramarića iz engleskog Leicester Cityja.

"Vrlo sam uzbuđen što ću zaigrati u Bundesligi i dat ću svoj doprinos kako bi klub izbjegao ispadanje", rekao je Kramarić na predstavljanju u svom novom klubu.

"Sretni smo što smo mogli realizirati ovaj transfer. Andrej je odličan strijelac koji će dati novi poticaj našem napadu", izjavio je sportski direktor Hoffenheima Alexander Rosen.

Kramarić je u Leicester stigao u siječnju prošle godine iz Rijeke, gdje je u jesenskom dijelu Prve HNL postigao 21 pogodak u 18 susreta, te je u proljetnom dijelu prošle sezone odigrao 13 utakmica i postigao dva pogotka.

No, prošloga ljeta došlo je do promjene na klupi "lisica", Nigela Pearsona zamijenio je Claudio Ranieri, a Kramarić je izgubio status, postao je tek peta opcija u napadu, pa je tijekom ove sezone upisao tek dva ulaska s klupe u Premier ligi i stoga je odlučio promijeniti sredinu.

Kopirati
Drag cursor here to close