Dudić zadovoljan

Lani jedan bod, a sada sedam iz isto toliko utakmica

Trener Veleža Feđa Dudić bio je jako zadovoljan poslije utakmice s Krupom, pogotovo jer je očekivao neki sličan rasplet događaja.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2020. u 21:50 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dudić se nadao što ranijem golu, kako bi se Krupa otvorila, no unatoč tome što gol nije dolazio njegovi igrači nisu gubili živce.

 ''Psihološki jako teška utakmica. Protivnik je stajao s 10 igrača iza lopte, bilo je teško probiti. Nismo dali gol na vrijeme, ali imali smo vjeru u sebe, dominirali smo i bilo je lakše nakon tog gola'', rekao je Dudić poslije utakmice, čestitavši svojim igračima na dobrom otvaranju sezone.

 ''Imali smo jedan bod nakon četiri kola u prošloj sezoni, sada imamo sedam. Bio je naporan tjedan, sada ćemo malo odmoriti. Iskoristit ćemo ovaj tjedan da osvježimo i relaksiramo ekipu, pa na Koševo idemo se nadigravati'', dodao je Dudić.

 Šef struke s puno optimizma čeka iduće kolo i gostovanje kod prvaka BiH.

 "Bila je neugodna tradicija u derbiju, pa je bila tradicija na Grbavici, pa i u Širokom Brijegu... Red je na Sarajevo. Želimo im sreću u Europi, a mi ćemo pokušati da u susretu sa Sarajevom prekinemo tu negativnu tradiciju".

Kopirati
Drag cursor here to close