Bijesni trener Borca

Lalatović zabranio igračima da idu na piće prije Zrinjskog: "Hranu im treba ukinuti!"

Tek je početak sezone a banjalučki Borac već ima tri poraza.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2022. u 20:19 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Leotar je danas šokirao Borac pobijedivši s 1:0 što je potpuno razbjesnilo trenera Nenada Lalatovića, koji je pod sve većim pritiskom u Banja Luci.

"Ne znam što da kažem opet. Bezbroj šansi koje ne znamo da iskoristimo i opet sami sebi damo gol, tj iz našeg posjeda. I on se čudio što smo mu dali loptu. Nismo gladni, nismo žedni. Umjesto da budemo prvi makar pola sata, moji igrači to ne žele. Ne mogu da vjerujem to", govorio je Lalatović poslije utakmice, a prenosi MeridianSport.

"Ja ne znam što da radim. Da mogu promijenio bih sebe, pa i igrače. Otjerao bih sebe, pa igrače. Neću više da ih branim. Treba da ne dobijemo plaću ni ja ni igrači. Ovo je sramota, svi trebamo biti kažnjeni. Bijesan sam, ljut sam”.

Borac već u srijedu dočekuje Zrinjski, a utakmica će biti u okviru redovitog osmog kola. 

“Uprava nek radi šta god hoće, mene više ne zanima. Sa zadovoljstvom ću otići jer ja ne mogu da promijenim sve igrače. Tko god je u svlačionici, sve bih sad otjerao. Kao raspuštena banda… Prvo sebe, pa onda njih. Ne treba da dobiju nijedan dinar više, dok se ne poboljšaju. Ni ja, ni igrači. Nek im se ukine i hrana i sve. Sramotno zalaganje za ovakva imena. Na piće ne smiju da izađu do Zrinjskog. Neću da ih vidim. Dosta sam ih štitio i pravio budalu od sebe”.

 

Kopirati
Drag cursor here to close