Još nije potvrdio da li napušta PSG

Kylian Mbappé treći put zaredom najbolji

"Želim sada sudjelovati u ceremoniji, bez dodatnog traženja slave i skretanja pažnje na sebe. Uskoro ćemo znati, skoro je gotovo. Moja odluka je donesena, skoro je donesena," zaključio je Mbappé.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2022. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kylian Mbappé je proteklog vikenda treći put zaredom osvojio nagradu za igrača sezone Ligue 1. Tako se igrač PSG-a pridružio Zlatanu Ibrahimoviću jedinom igraču prije njega koji je tri puta osvojio ovu titulu (2013., 2014., 2016.).

U trenutku kada je izabran za najboljeg, Kylian je vodeći na listi strijelca sa 25 golova i asistencija (17). Ostali nominirani za titulu najboljeg igrača bili su Wissam Ben Yedder (AS Monaco), Dimitri Payet (OM), Martin Terrier (Rennes) i Lucas Paqueta (OL).

Mbappé se obratio medijima koje najviše naravno interesira ime kluba u kojem će ovaj sjajni igrač nastaviti karijeru.

"Uvijek je veliko zadovoljstvo biti ovdje. Čast mi je, zato sam inzistirao da dođem. Pobijediti tri puta u nizu nevjerojatan je doseg", rekao je Mbappé. "Ponosni smo na našu desetu titulu. Ove godine više nego ikada prije, osjetio sam priznanje i divljenje. Hvala svima. Nastavit ću svoju priču. Nikad nisam zadovoljan.Pogriješio sam prije tri godine što sam privatizirao ceremoniju pričajući o sebi. Želim sada sudjelovati u ceremoniji, bez dodatnog traženja slave i skretanja pažnje na sebe. Uskoro ćemo znati, skoro je gotovo. Moja odluka je donesena, skoro je donesena," zaključio je Mbappé.

Kopirati
Drag cursor here to close