Novi plemić?

Kukoč: U ponedjeljak dolazim potpisati za Zrinjski

Sport / Nogomet | 05. 01. 2017. u 17:40 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zrinjskom su i dalje zakopčani do grla, no zato Tonći Kukoč ne šuti.

Bivši lijevi bek Hajduka koji je nakon angažmana u Comu bez ugovora, tvrdi da će idućeg tjedna potpisati s Plemićima.

“Dobio sam puno poziva i poruka oko dolaska u Zrinjski. Istina je, dolazim u ponedjeljak na potpis ugovora”, rekao je za Sportsport.ba 26-godišnji lijevi bek, poznat po kontroverznim medijskim istupima.

“Sada kada ovo govorim, bit ću iskren, brutalno iskren. Jedini koji su mi u ovom trenutku pružili ruku su gospodin Šulenta i trener Barbarić i zahvalan sam im na tome.”

“Također, dugujem zahvalu i mom agentu Jerku Radiću, kao i Dariju Hodžiću. Oni su jedini koji su mi donijeli ponudu i jedini koji su bili uz mene, pored porodice, supruge i trenera Skromrlja. Više vrijedi ona ruka koja će vas dočekati kada ste na dnu, nego milijun onih koje su vam pružene kada ste na vrhu", dodao je.

S obzirom da bi Zrinjski ove zime mogao ostati bez Danijela Stojanovića, koji je usljed nezadovoljstva minutažom najavio odlazak, Kukočev potpis za Mostarce djeluje logično, no HŠK Zrinjski još se nije oglasio. 

Kukoč je u spomenutom razgovoru progovorio i o imidžu koju ga prati...

"Kada sam pohađao osnovnu i srednju školu, sjećam se da su razrednice govorile mojim vršnjacima da se ne smiju družiti sa mnom. Bio sam označen kao propalitet koji će za godinu ili dvije prodavati drogu i završiti u zatvoru.”

“Gledajući stvari sada, u životu ne moram više ništa napraviti jer sam već sada napravio i zaradio više nego što će oni za tri života. Ono što su govorili da ću postati ja, postalo je 90 posto njih. To je dokaz da život piše čudne priče. U karijeri nikada nisam imao problema sa igračima, upravom ili navijačima. Bio sam obožavan gdje god sam igrao i mogu pogledati svakoga u oči", poručio je te usput poslao i poruku navijačima Zrinjskog.

"Zvalo me puno ljudi s namjerom da me odgovore od odlaska u Bosnu i Hercegovinu, odnosno u Zrinjski. Govorili su da ću propasti, a mi Hrvati smo prvaci u omalovažavanju i vrijeđanju drugih.”

“Jasno je da ne dolazim tu zaraditi novce, jer sam imao mnogo veće ugovore, moj jedini cilj je da osvojim titulu. Odmah da kažem, ponosan sam što ću biti igrač Zrinjskog i na svakoj utakmici koju budem igrao, poginut ću za klub. Hvala onima koji su mi poslali poruke i koji su uz mene", zaključio je Kukoč.

 

 




 

Kopirati
Drag cursor here to close