Plemići

Kukoč potvrđen, tko još dolazi/odlazi?

Sport / Nogomet | 09. 01. 2017. u 09:13 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zrinjskom bi danas moglo biti živo, ne samo zbog službenog predstavlčjanja kontroverznog lijevog beka Tonćija Kukoča.

Pred novinare će i izvršni dopredsjednik Danko Šulenta, a to bi moglo značiti još službenih objava po pitanju kadra.

Prije toga, pokušat ćemo sumirati o čemu se sve spekuliralo.

U sekciji odlasci dva su se imena spominjala. Danijel Stojanović bi vrlo lako mogao otići s lijevog beka. Dokaz tomu uostalom je i dolazak Kukoča. Nezadovoljan je minutažom, navodno je Željezničar opcija.

Jasmin Mešanović? Prvi topnik Plemića nedavno je izavio da je od novinara čuo za ponudu iz Koreje, no čini se da se ne radi o potpunoj budalaštini..., mada se spominjana cijena od 250.000 eura odštete za pola godine ugovora može etiketiratiu takvom.

Dolasci? Kukoč je, ponavljamo, već tu, no gdje još Zrinjski traži ili možda već ima nova rješenja? Povratak desnog beka Zvonimira Blaića gotovo je sigurna stvar, dok se to za Gorana Zakarića vjerojatno ne može ustvrditi - on je bliži Grbavici.

Nadalje, jedna od želja Zrinjskog je i veznjak Viteza Hrvoje Barišić, dakle još jedan igrač koji je igrao Pod Bijelim brijegom, no u toj se priči nešto pita i njegov poslodavac.

Priče oko Marka Obradovića kao potencijalne zamjene za Mešanovića, ukoliko ovaj ode, vjerojatno nisu realne, prvenstveno zbog njegovog ugovora s Radnikom do 2018., dok spekulacije da Mostarci žele Slobodinog vratara Kenana Pirića vjerojatno u potpunosti treba ignorirati.

Puno više vjerojatno ćemo saznati danas od 13 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close