Blizu europskog proljeća

Krznar: Petković je odigrao herojski

"Veseli forma Andrića koji je puno patio dok nije dobio šansu. Sad je koristi obilato. Petković herojski, junački. Tražio je izmjenu zbog udarca u rebro, a odigrao junački gotovo cijelu utakmicu, kaže trener Dinama.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2021. u 00:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je upisao drugu pobjedu u skupini H Europske lige, Dinamo je napravio veliki korak prema novom europskom proljeću. U narednom petom kolu, Dinamo će opet biti domaćin, igrat će protiv Genka i eventualnom pobjedom bi plavi bili nedostižni i za Genk i za Rapid. Mogao bi Dinamo na kraju biti i prvi, a za tako nešto će se morati poklopiti pojedini rezultati.

Prije svega Rapid ne smije u narednom kolu izgubiti od West Hama. Ukoliko bi se to dogodilo, u posljednjem kolu bi popularni "čekićari" i Dinamo odlučivali o direktnom putniku u osminu finala Europa lige. Nakon pobjede nad Rapidom, trener Dinama je novinarima podijelio prve dojmove.

"Nismo im dali velike šanse, dominirali smo posjedom i zasluženo smo pobijedili. Veseli forma Andrića koji je puno patio dok nije dobio šansu. Sad je koristi obilato. Petković herojski, junački. Tražio je izmjenu zbog udarca u rebro, a odigrao junački gotovo cijelu utakmicu. Sam je rekao da može i hvala mu. Šutalo je iskoristio svoju šansu, zavrijedio ju je i vratio je povjerenje na najbolji mogući način."

Spomenuo je Krznar i Genk, odnosno narednu utakmica koja će doći tek krajem ovog mjeseca, 25.studenog.

"Moramo ići na pobjedu u sljedećoj utakmici i to je lakši dio posla za nas. Mi ne znamo igrati za bod. Moramo pobijediti, tako ćemo se i postaviti i to olakšava pripremu utakmice", zaključio je strateg Dinama

Kopirati
Drag cursor here to close