Dinamo pred Rapid

Krznar: Dinamo se zna nositi s pritiskom

U prošlom duelu Dinamo je ponudio malo. Rapid je ostvario pobjedu pa se bodovno poravnao s Dinamom i Genkom. Što u prijevodu znači da nas očekuje zanimljiva borba za drugo mjesto. Prvo je rezervirano za West Ham koji je već na devet bodova.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2021. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je nakon tri utakmice na tri osvojena boda u skupini H Europske lige. Sigurno su u zagrebačkom taboru očekivali više, posebno u posljednjoj utakmici protiv Rapida.

Međutim, u prošlom duelu Dinamo je ponudio malo. Rapid je ostvario pobjedu pa se bodovno poravnao s Dinamom i Genkom. Što u prijevodu znači da nas očekuje zanimljiva borba za drugo mjesto. Prvo je rezervirano za West Ham koji je već na devet bodova. Zato je za  prvaka Hrvatske izuzetno važan, bitan večerašnji. 

 "I strukturom i prezentacijom očekujemo sličan Rapid kao u Beču, u toj malo nagnutoj formaciji u lijevu stranu. Ne vjerujem da će puno mijenjati, očekujem sličan Rapid, a vjerujem da će biti i trkački i radno raspoloženi. Ta pobjeda im je dala krila, a na nama je da im ta krila malo skrešemo. Dinamo osjeća pritisak od prve do zadnje utakmice u svim natjecanjima, ali se i zna nositi s pritiskom. Imamo imperativ u svakoj utakmici uzeti pobjedu, svakoj utakmici prilazimo na isti način. Tako će biti i večeras, pobjeda nosi puno i s njom otvaramo vrata proljeću u Europi što je bio naš cilj" poručuje strateg Dinama, Damir Krznar.

Dinamo gledajući rezultate ne briljira u posljednje vrijeme. Od pet utakmica jeste izgubio samo jednu, baš tu u Beču, ali je zato u dva navrata remizirao, dok su posljednje dvije pobjede ostvarene protiv Bijelog brda u Kupu i Gorice u prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close