Kiks Širokog

Krupa iščupala bod na Pecari u posljednjim minutama susreta

Krupa je tako na Pecari došla do zaslužbenog boda, a gledatelji na Pecari izviždali su domaće igrače.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2018. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega odigrali su neodlučeno 1:1 s Krupom u susretu 22. kola Premijer lige BiH igranom na stadionu Pecara. 

Široki je vrlo dobro otvorio utakmicu, a u prvim minutama Luka Menalo je pogodio gredu. No, ubrzo je isti igrač uspio zatresti mrežu Krupe. U 17. minuti Josip Ćorić je ubacio loptu, a glavom u mrežu ju je pospremio Menalo. 

Četiri minute kasnije velika prilika za Krupu, nakon kornera Vukotić je pogodio gredu, a na odmor se otišlo bez većih uzbuđenja.

U nastavku susreta igralo se otvoreno na obje strane, prijetili su gosti u nekoliko navrata, no bez uspješne završnice. S druge strane ''Plavo-bijeli'' su mogli postići nove pogotke, no dvije stopostotne prilike nije iskoristio Stjepan Lončar kao ni Dražen Bagarić.

Video: Golovi s utakmice NK Široki Brijeg - FK Krupa

Do kraja susreta Krupa je pritiskala i tražila izjednačujući pogodak te je uspjela u svom naumu. U 89. minuti odbijena lopta došla je do Slobodana Milanovića koji je sjajnim udarcem iznenadio vratara Krešimira Bandića i pogodio za 1:1 te naplatio promašaje Širokog.

No, drami na Pecari nije bilo kraja. Već u sljedećem napadu Krupa je mogla i doći do velikog preokreta, no vratar Bandić je obranio udarac u situaciji ''jedan na jedan''. 

Krupa je tako na Pecari došla do zasluženog boda, a gledatelji na Pecari izviždali su domaće igrače.

NK ŠIROKI BRIJEG: Bandić, Kvesić, Barišić, D. Ćorić, Baraban (46. Zlomislić), Ćorluka, Menalo (68. Bagarić), J. Ćorić, Lončar, Begonja, Perković (68. Kožul).

FK KRUPA: Kutić, Galešić (62. Balabanović), Maksimović, Dujaković, Vukotić, Nikodijević, Mirosavljević, Aleksić, Milanović, Fajić (82. Šamara), Marjanović (57. Banović).

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close