Prvo poluvrijeme

Krstičević zadovoljan igrom, Jusufbegović rezultatom

Sport / Nogomet | 11. 03. 2015. u 18:48 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odluka o prolasku u polufinale Kupa BiH past će u uzvratu. Nakon prve utakmice četvrtfinala, u kojoj su Zrinjski i Velež odigrali 2:2, zadovoljni su obojica trenera.

Nedim Jusufbegović, trener Veleža, zadovoljan je rezultatom, a Mišo Krstičević, trener Zrinjskog, igrom svoje momčadi.

'Mogu biti zadovoljan kako smo odigrali. Momci su igrali dobro, bili rastrčani, konkretni, a Velež nam je iz dva svoja pokušaja postigao gol, jednom iz jedanaesterca,a drugi put iz kontranapada. Ovaj rezultat daje više šanse gostima, ali ovo je samo prvo poluvrijeme i znao sam da se danas ništa neće riješiti', rekao je Krstičević poslije utakmice te dodao:

'Znam da su gledatelji frustrirani jer nismo dobili, ali imamo uzvrat. Tamo ćemo napasti Velež, ići ćemo u rizik, ali sumnjam da opet možemo biti kažnjeni za promašaje kao danas'.

Jusufbegović je kazao kako su šanse Veleža za prolaz sada nešto veće, ali ne i puno veće.

'Zadovoljan sam, dobar je rezultat i imamo se čemu nadati u uzvratu, ali nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu. Upozoravao sam igrače na duge lopte Zrinjskog, da bi nam to moglo stvarati probleme, no reagirali smo katastrofalno na te duge lopte i nakon njih je Zrinjski stvorio svoje šanse', istaknuo je Jusufbegović.

Kopirati
Drag cursor here to close