razočaran zvižducima

Krstičević: Navijači mi j... mater od prvog dana

Sport / Nogomet | 15. 03. 2015. u 18:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na poluvremenu i na kraju utakmice s Drinom, u kojoj su nogometaši Zrinjskog iznenađujuće odigrali samo 1:1, navijači okupljeni na stadionu pod Bijelim brijegom izviždali su domaće igrače.

Ipak, najviše zvižduka dobio je Mišo Krstičević kojem su neki navijači ironično skandirali “Mišo, Mišo” kada su gosti zabili.Na kraju utakmice iznervirani navijači skandirali su ime i Branka Karačića, bivšeg trenera mostarskog kluba koji je dobio otkaz u zimskoj pauzi.

Sve to ne može ostaviti hladnog Krstičevića koji je iza sebe upravo ostavio tek treću službenu utakmicu otkako je došao u Mostar.

“Praktično mi j… mater od prvog dana. Sjećam se još one utakmice sa Zadrom kada smo dobili 2:0, a svejedno su bili loši komentari. Činjenica je da sam dočekan na nož. Očito im nisam sjeo”, govorio je Krstičević poslije utakmice, dodavši kako navijači ne bi smjeli ništa zamjeriti njegovim igračima koji se jako trude.

“U pripremama nismo izgubili nijednu utakmicu, dobili smo prvu u prvenstvu i protiv Veleža smo igrali neriješeno, iako smo propustili bezbroj šansi, promašili penal, pogodili stative.. Ako je to mjerilo lošeg rada, onda ne znam…”, dodao je trener Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close